Nyheter

Vinnare och resultat

2019-05-25 16:54

Vinnare av SGF Pike Open 2019 är Team Slips med 458 cm!

Längsta fisk är 111cm och togs av Robert Lilja i team Red Tiger!

Det fullständiga resultatet har publicerats!

Besök sidan Resultat för att se hela listan.

Grattis till alla vinnare och ett stort tack till alla deltagare!

Morgonbilder

2019-05-25 10:08

Ett par bilder från starten imorse!

Starten har gått - följ teamen live!

2019-05-25 08:01

Följ teamen på sidan Liverapportering

Viktig information till alla deltagare och team

2019-04-15 17:56

Bästa deltagare och team som skall vara med att tävla på SGF Pike Open 2019.

Viktig information enligt nedan.

En regel om provfiske innan är borttagen då denna regel legat kvar sedan 2018.
Det är alltså tillåtet att prova dagen innan för samtliga deltagare.

Båtramper hänvisar vi i första hand till ( Åda ) Anderviken båtklubb rakt söder om Tullgarn Slott och mässa. Skyltar finns uppsatta från fredag.
Vid rampning vid Anderviken rekommenderar vi att bil + trailer körs tillbaka till Tullgarn och den bevakade parkeringen.
P - vakter och skylt finns på plats vid parkering på Tullgarn.
Observera att endast ett fåtal platser finns vid denna ramp om man skall stå kvar. Avstånd Åda ramp till Tullgarn = Ca 10 km.

Övriga ramper är Trosa och Mörkö Skansundet som ligger närmast.

När båt anländer till Tullgarn Slott så tänker ni på att packa ihop er och dubbelparkera båtarna.
2 st bryggor finns att tillgå.

Observera att tävlingen är sanktionerad av Swedish Pike League (SPL).
Alla deltagare i teamet skall vara medlemmar hos Sportfiskarna för att delta i SPL.
För de som behöver teckna medlemskap så gäller det att kontakta sportfiskarna 08-41080600 minst en vecka innan start.
Medlemskap kan med tecknas på nätet via Sportfiskarnas hemsida.

Tänk på att vara ute i god tid innan. Deltagarmötet börjar 07:30. Obligatoriskt för samtliga deltagare.

Vi önskar samtliga deltagare välkomna och ett stort skitfiske…

Abu Garcia sponsrar Swedish Game Fair Pike Open

2019-02-27 09:38

Abu Garcia väljer att gå in som sponsor till Swedish Game Fair Pike Open, som arrangeras den 25 maj 2019. Det är andra året i rad som tävlingen arrangeras vid Tullgarns slott med hela 50 000 kronor till vinnarna.

– Det är jättekul att vi även i år har med Abu Garcia som en viktig sponsor. Det kommer innebära att det finns en check för Abu Garcias prylar till ett värde av 10 000 kronor på prisbordet, berättar Torbjörn Larsson, vd för Swedish Game Fair.

Swedish Game Fair Pike Open arrangeras i samband med en av Sveriges i särklass största mässor för Fiske, Jakt och Hund – Swedish Game Fair, 25-26 Maj på Tullgarns Slott.

Cashtävling ger 50 000 till vinnarna
För att uppmärksamma tävlingsfisket och den nya trenden med specialbyggda sportfiskebåtar arrangerar Swedish Game Fair för andra året i rad en stor båtfisketävling: Swedish Game Fair Pike Open, med start och målgång i Tullgarnsviken på mässområdet den 25 maj 2019.

– Det kommer bli en spännande tävling. Under hela lördagen kommer man kunna följa tävlingen live via skärmar på mässområdet. Självklart är det catch and release som gäller, berättar Torbjörn.

Ett av mässans huvudtema är predatorfiske med fokus på gädda och under tävlingen är det de fem längsta gäddorna som gäller. Det kommer att vara utmanande för tävlingsteamen. Det vinnande teamet får dela på 50 000 kronor i kontanter och förutom förstapriset väntar ett dignande prisbord till dem som inte riktigt når ända fram. Anmäl dig till tävlingen på www.swedishgamefair.se. Antalet platser till tävlingen är obegränsade och intresset väntas bli stort.

Cashtävling ger 50 000 till vinnarna

2018-12-19 07:06

För att uppmärksamma tävlingsfisket och den nya trenden med specialbyggda sportfiskebåtar arrangerar Swedish Game Fair för andra året i rad en stor båtfisketävling: Swedish Game Fair Pike Open, med start och målgång i Tullgarnsviken på mässområdet den 25 maj 2019.

- Det kommer bli en spännande tävling. Under hela lördagen kommer man kunna följa tävlingen live via skärmar på mässområdet. Självklart är det catch and release som gäller, berättar Torbjörn Larsson på Swedish Game Fair.

Ett av mässans huvudtema är predatorfiske med fokus på gädda och under tävlingen är det de fem längsta gäddorna som gäller. Det kommer att vara utmanande för tävlingsteamen. Det vinnande teamet får dela på 50 000 kronor i kontanter och förutom förstapriset väntar ett dignande prisbord till dem som inte riktigt når ända fram. Anmäl dig till tävlingen här på sajten.

Antalet platser till tävlingen är obegränsade och intresset väntas bli stort.