Om

Cashtävling ger 50 000 till vinnarna

För att uppmärksamma tävlingsfisket och den nya trenden med specialbyggda sportfiskebåtar arrangerar Swedish Game Fair för andra året i rad en stor båtfisketävling: Swedish Game Fair Pike Open, med start och målgång i Tullgarnsviken på mässområdet den 25 maj 2019.

– Det kommer bli en spännande tävling. Under hela lördagen kommer man kunna följa tävlingen live via skärmar på mässområdet. Självklart är det catch and release som gäller, berättar Torbjörn Larsson på Swedish Game Fair.

Ett av mässans huvudtema är predatorfiske med fokus på gädda och under tävlingen är det de fem längsta gäddorna som gäller. Det kommer att vara utmanande för tävlingsteamen. Det vinnande teamet får dela på 50 000 kronor i kontanter och förutom förstapriset väntar ett dignande prisbord till dem som inte riktigt når ända fram. Anmäl dig till tävlingen på www.swedishgamefair.se.
Antalet platser till tävlingen är obegränsade och intresset väntas bli stort.

Kontakt:
Torbjörn Larsson
07081-18 81 00
torbjorn.larsson@nortuna.se

Kostnad och betalning

Det kostar 995kr att ställa upp i tävlingen.

Anmälningsavgiften betalas till BankGiro 5748-4719.
Glöm inte att ange er bokningskod vid betalning. Team garanteras plats först när full betalning erlagts för hela teamet. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Våra policies

Personuppgiftspolicy, cookiepolicy

Kontakta oss

Skicka ett mejl till info2019@sgfpikeopen.se.